MIJN AANBOD

Als bloemist fleur ik jouw interieur graag op! Het geeft gelijk een andere uitstraling wanneer er een mooi boeket van Fleurs de Vie staat. Die natuurlijk helemaal naar jouw wens is gemaakt.

Ik kijk vrijblijvend met je mee wat je wensen zijn.

Website Fleurs de Vie
Website Fleurs de Vie

OVER MIJ

Mijn naam is La-Vie van Sundert, ik ben het gezicht achter ”Fleurs de Vie”.

Van jongs af aan kocht ik altijd al een bosje met bloemen om op mijn slaapkamer te zetten. Hoe vrolijk ik daarvan kon worden, de mooie kleuren en verschillende vormen van de bloemen.

INTERESSE?

Heb jij interesse in een boeket die je voorbij hebt zien komen? Of wil je een boeket zelf samenstellen?

Website Fleurs de Vie

MIJN AANBOD

Fleurs de Vie

Zijdeboeketten

Houd jij van bloemen? Maar vind je het zonde om iedere week een verse bos bloemen op tafel te zetten. Dan zijn zijden bloemen de perfecte oplossing!

 

Fleurs de Vie

Cadeaubonnen

Ben je opzoek naar een leuk cadeautje? Bij Fleurs de Vie kan je ook cadeaubonnen laten maken voor ieder bedrag.

Fleurs de Vie

Verhuur van zijdeboeketten

Komt er een feestje in zicht en zou jij graag een mooie vaas of vazen met bloemen willen of heb je zelf ideeën die je graag wilt? Laat het me weten, dan gaan wij samen kijken wat mogelijk is.

Fleurs de Vie

Abonnement

Zou u op locatie een echte eyecatcher willen? Bijvoorbeeld in de hal bij binnenkomst, op de balie, in de vergaderzaal of in de wachtkamer? Maar wel het liefst elk seizoen aangepast in een thema of kleur? Dat kan!

Instagram @Fleursdevie

Fleurs de Vie5

Hoe werkt het als je interesse hebt in mijn zijdeboeketten?

Op de website zie je vele boeketten voorbij komen. Je hebt keuze uit alle kleuren, maten en samenstellingen. Bestel jouw favoriete boeket die je op de site ziet. Of geef aan via het contactformulier wat voor boeket jij wilt. Zet duidelijk al jouw wensen erbij.

Let wel op! Het kan zijn dat enkele bloemen afwijken van de foto op de website. Dit komt doordat de collectie continu verandert. Ik probeer natuurlijk met veel liefde ervoor te zorgen dat het altijd naar wens wordt.

Heb je speciale wensen en wil je bijvoorbeeld pampas of pauwenveren combineren met jouw favoriete bloem? Zet dit er dan bij in het contactformulier.

De zijdeboeketten worden volledig op maat voor je gemaakt en worden dus ook geknipt, daardoor kan ik geen retouren aannemen. Ik stuur altijd eerst een foto ter akkoord, zodat je eventueel nog wijzigingen kunt aangegeven.

Wil je er een vaas bij? Zet dit dan ook duidelijk vermeld bij jouw wensen. Wil je er geen vaas bij graag dit ook vermelden.

Ben je ergens ontevreden over? Laat het me dan via het contactformulier weten.

Neem contact op via:

Contact

La-Vie van Sundert
Sint Willebrord ( NB )

KVK. 82984468
BTW. NL003759281B47